Valoració Festa de la Sega

dilluns, 26 de setembre del 2016


Des de la regidoria de Turisme de l’ajuntament de l’Aldea es valora molt positivament la festa de la sega d’aquest diumenge 25 de setembre, amb nombrós públic assistent que va poder gaudir que com  es treballava antigament als camps d’arròs de l’Aldea .
Míriam Ferrando, regidora de Turisme : Molt bona valoració i molt bones impressions; tot el que he de dir de la I Festa de la Sega celebrada ahir al nostre poble; un acte on tota la gent, grans, petits, joves,... s’ho van passar genial aprenent uns i ensenyant els altres; i es que la Festa de la Sega és una festa que es viu amb molta il·lusió, ganes i en la qual  tothom s’ho passa molt bé; els nostres segadors, la nostra jota, la gran afluència de gent que va venir a veure la sega van ser els ingredients necessaris per tal que tot sortís com va sortir: molt be! .Destacar també el paper de la “Xaranga suc d’anguila amb Guardet lo cantador”, els quals van realitzar una actuació genial i entretinguda. Un fort agraïment a tots els col·laboradors i l’any que ve mes i millor!.
La Festa de la sega s’acomiadava fins l’any vinent amb una demostració de Bac la lluita tradicional de les Terres de l’Ebre ,   dolços típics  i Guardet interpretant “lo carrilet” acompanyat del càntic del públic assistent.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.