ANOUK VIZCARRO AL ESTATAL

dilluns, 17 d’octubre del 2016

Aquest passat cap de setmana es va celebrar el Campionat d’Espanya Infantil de patinatge artístic a les instal·lacions del  –CPA. La Torre de la malaguenya població de Vélez.
Uns setantena de patinadors i patinadores arribats d’arreu d’Espanya prengueren part en aquest campionat.
L’ebrenca del C.P. L’Aldea Anouk Vizcarro de la ma del seu entrenador Manel Villarroya s’estrena en aquesta categoria amb un bon programa curt, que la va classifica per al llarg. Desprès d’executar correctament els seus dos programes Anouk  finalitza la competició amb un meritori  dotze lloc a la classificació.
La resta de patinadors tarragonins Andrea Corral del CP Constantí i Jose Luis Montull Navalon del CP Cambrils van quedar en quinzena i onzena posició respectivament.
L’or per la modalitat femenina va estar per Pilar Crespo Gomez del Alexmar (fed. Càntabra), la plata per Claudia Aguado Pajaron del Ripollet CPA  (fed. Catalana) i el bronze per Lucia Mendez Fuentes del CPA Maxia (fed. Gallega).

En modalitat masculina l’or va estar per Hector Diez Severino del Alexmar (fed. Cántabra), la plata per Xosé Andrés Cruz Alonso del CPA Gondomar  (fed. Gallega) i el bronze per Aleix BOU BRAVO del TERRASSA CN (fed. Catalana).
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.