Gala Benèfica

dimarts, 4 d’octubre del 2016



Des de la regidoria de Benestar Social i Família  de l’ajuntament de l’Aldea us informem que el proper dissabte 8 d’octubre a la nostra població s’organitza una gran Gala Solidària per ajudar als Siris i Palestins. La festa comptarà amb l’edició tarda i l’edició nit.
Per la tarda des de  les 17.00 h i fins les 20.00 h a la carpa esplai tindrà lloc una gran xocolatada popular, amb inflables per als més menuts i taller de polseres. Amb l’acte solidari de la tarda col·laboren Forn de Pa Carbó, Muñoz Forners Pastissers, Hèctor Roda Restaurant la Llar i l’Esplai 4 torres.
La festa continua amb la nit d’humor a partir de les 22.00 h a la sala polivalent Ramon Salvadó amb l’actuació dels humoristes: Xavi Castell, Alejandro Sanz, Abel Callau, Javi Princep, Grup el Teatre Terra Baixa, i l’actuació del màgic Ignasi i la cantautora ebrenca Montse Castellà.
La Gala benèfica serà presentada per Amado Cebolla i comptarà amb la presència de l’aldeana Nuria Codorniu des dels camps de refugiats dels Sirians i Iraquians .Aquesta gala benèfica està organitzada per la regidoria de Benestar Social i Família i compta amb la col·laboració de Salam i les Emissores Municipals de les Terres de l’Ebre (EMUTE).


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.