Els col·legis de l'Aldea amb la Marató de TV3

dimecres, 30 de novembre del 2016

Els col·legis 21 d’Abril i Mª Garcia Cabanes organitzen activitats solidàries per recaptar fons per la marató de TV3.

Us adjuntem les activitats de cada col·legi:

21 d’Abril

DIJOUS 1  DE DESEMBRE
9:00h:-11:00H.  Els alumnes de tercer i quart es desplaçaran des de l’escola fins al centre l’Onada de l’Aldea. Els alumnes faran tallers amb els iaios i visitaran el centre. Després tornarem caminant fins a l’escola.
 15:00h: Experiències personals i testimonis de Joan Figueres Pons, Carme Mercedes Cugat  i Pepita Cugat.
divendres 2  DE DESEMBRE
9:00h:-11:00H.  Els alumnes de cinquè i sisè  es desplaçaran des de l’escola fins al centre l’Onada de l’Aldea. Els alumnes faran tallers amb els iaios i visitaran el centre. Després tornarem caminant fins a l’escola
15:30h: Xerrada explicativa sobre l’Ictus  als alumnes de Cicle Inicial de la infermera Beatriz Gombau Cid.


dilluns 5  DE DESEMBRE:
9:00h:-12:30h  Els alumnes de P3, P4 i P5 visitaran el Centre l’Onada. La sortida serà caminant des de l’escola a les 9:00h però a les 12:30h haureu d’anar a buscar als vostres fill/es al centre l’Onada.
Dimecres  7  DE DESEMBRE:
9:00-11:00h: Xerrada explicativa als alumnes de Cicle Mitjà I Superior sobre l’Ictus i les lesions medul·lars  a càrrec de l’infermer Toni Forés de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.
11:00h-12:30h: Elaboració per part dels alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial  d’esmorzars saludables. A l’hora del pati, s’exposaran els tastets i els alumnes podran degustar els esmorzars dels diferents estands. Es demanarà un total de 3 €: 2€ per degustar tots els tastets i 1 € pel joc del memory creat pels alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior. A les 12:30 les famílies podran accedir al pati de l’escola on podran col·laborar degustant els tastets i/o comprant el JOC DEL MEMORY.  Hem pensat amb elaborar un memory com a joc d’estimulació cognitiva ideal per treballar a qualsevol edat.
Us recordem que la recaptació íntegra va destinada a la Marató de TV3. Us donem les gràcies per la vostra col·laboració

15:00H: Visita dels alumnes de primer i segon al centre d’avis l’Onada. Cal que les famílies porteu als vostres fills/es a les 15:00h al centre l’Onada i a les 16:30h els veniu a buscar. 



Mª Garcia Cabanes

L’escola s’ha adherit novament a la campanya “Un origami, un euro” organitzada per la Fundació Mútua General de Catalunya.
Recollint l’esperit de la història de les 1.000 grues de paper, la Fundació Mútua General de Catalunya donarà 1€ per cada origami que els entreguem a  La Marató de TV3 d’enguany (dedicada a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques).
Adjuntem un vídeo per tal d’aprendre a construir la grua de paper i l'enllaç a la web d'aquesta campanya.
L’últim dia per entregar grues a l’escola serà el dilluns 5 de desembre 2016.
ÀNIMS! QUANTES MÉS GRUES FEM ENTRE TOTS, MÉS GRAN SERÀ LA NOSTRA APORTACIÓ!

Web de la campanya: 


Fes la teua grua de paper


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.