CAMPIONAT PROVINCIAL DE XOUS 2017 (PATINATGE ARTÍSTIC)

dimarts, 17 de gener del 2017

El passat dia 15 de gener es va celebrar a la ciutat tarragonina de Reus el Campionat Provincial de Xous de patinatge artístic. La competició va reunir totes les categories d’aquesta modalitat donant peu a actuacions de xous grans, petis, juvenils i quartets. En quant als xous grans el primer lloc va ser per al Reus Deportiu amb la seva performance “Shakespeare”, dedicada a la transcendència d’aquest autor i de les seves obres. El mateix club va ocupar el primer lloc del podi en la categoria de xou juvenil amb “Cluedo”, seguits de molt prop pel Club Patí l’Aldea amb la seva coreografia “Plora”, amb la que es volia donar un alè d’esperança per a les situacions en què tot es veu fosc i en les quals una llàgrima et pot ajudar a veure la solució

Pel que fa als xous petits, l’Aldea va repetir podi aconseguint la primera plaça amb l’espectacle “No posis el fre!”, tota una crida a la llibertat en front de les normes i les condicions que sovint imposa la societat; la segona plaça en aquest cas fou per al Club Patí Perelló amb “Storm”. Finalment, el Club Patí Dertusa va presentar-se en la categoria de quartets amb una coreografia titulada “Els quatre elements” amb la que va obtenir la primera posició.

Tots aquests xous participaran el primer cap de setmana de febrer en el Campionat de Catalunya que se celebrarà a Girona i que tindrà lloc al Fontajau, on s’espera viure una jornada esportiva d’alt nivell i amb una enorme competència.