Els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d'extinció d'un incendi forestal a Tortosa

dijous, 19 de gener del 2017

Al voltant de les 05.30 hores els Bombers de la Generalitat han estat alertats de diversos focus d’incendi en zona de vegetació a Tortosa, per la zona del coll de Rajolers. Alguns dels focus s’han apagat ràpidament i es treballa amb el focus més gran que afecta zona forestal i de terrenys agrícoles abandonats, en una zona on bufa mestral.

El cap-flanc esquerre de l’incendi ha anat parar a una cantera, i de moment per aquesta zona no avança, i és en el cap-flanc dret i algunes parts del flanc esquerre on el foc està més actiu. En aquest sentit l’incendi ha llençat focus secundaris  a uns 50-100 metres del perímetre. Segons les primeres valoracions molt provisionals dels Bombers de la Generalitat, el foc afectaria una superfície d’unes 30 hectàrees.

Els Bombers han activat una trentena de dotacions terrestres entre les quals hi ha unitats dels GRAF (Grup d’Actuacions Forestals) a més de quatre mitjans aeris (un helicòpter bombarder, un helicòpter de comandament i dos avions de vigilància i atac).
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.