CAMPIONAT CATALUNYA DE XOUS I QUARTETS 2017 (PATINATGE ARTÍSTIC)

dilluns, 13 de febrer del 2017


Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat el campionat de Catalunya de grups xou i quartets al Pavelló municipal de Girona-Fontajau.
Espectacular cap de setmana per als aficionats del patinatge artístic.  800 patinadors i patinadores d’arreu de Catalunya, han executat els seus programes en busca d’obtenir un bon lloc a la classificació que els permeti obtenir una plaça per l’estatal.
Dissabte va tenir lloc la competició dels grups xou juvenils i els grups xou grans.
En la modalitat de grup xou juvenil cal destacar els bons resultats dels dos grups de la nostra territorial on el Reus Deportiu amb CLUEDO va aconseguir la plata i PLORA del C.P. L’Aldea el bronze. L’or va estar per TIC-TAC del C.P. Bescanó.
En la modalitat grups xou grans, cap novetat al respecte, com ve sent habitual el C.P.A. Olot va aconseguir l’or amb el seu programa SÒC INNOCENT, la plata va estar per a l’equip local el C.P.A. Girona amb ESCLAUS DE LA RIQUESA i el bronze per al P.A. Masnou amb LA DICTADURA DEL COS. L’equip representant de la nostra territorial, el Reus Deportiu va quedar en quart lloc amb la coreografia SHAKESPEARE.
Diumenge van competir les modalitats de quartets i xous petits.
En quartets l’or va estar per P.A. Masnou amb LA POMA DE LA DISCÒRDIA, la plata per ELLES! Del A.P. Lliçà de vall i el bronze per OFF WITH HER HEAD del C.P. Juliolenc. L’equip ebrenc  C.P. Dertusa va quedar en 10ª posició amb el programa ELS QUATRE ELEMENTS.
En grups xou petit l’or va estar per TRY AGAIN? Del P.A, Maçanet, la plata per INFAMIA del C.P.A. Tona i el bronze per M¡endevines? Del C.P. A. Ripollet. El C.P. L’Aldea amb NO POSSIS EL FRE va quedar amb 7ª posició i STORM del C.P. Perelló am 17ª posició.
Així finalitza un jornada  molt intensa .la propera cita tindrà lloc a Lleida per als grups xou grans i petits el proper 4 i 5 de març i per al grups juvenils i quartets a Alcoy els proper dies 24 i 25 de  març  on es celebraran els campionats estatals d’aquestes modalitats.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.