Campionat d'Espanya de grups Xou juvenil i quartets trofeu ciutat d'Alcoi

dilluns, 27 de març del 2017


Aquest cap de setmana Alcoi va acollir el VII Campionat d’Espanya de Grups xou Juvenil i quartets i el II Trofeu Ciutat d’Alcoi 2017 al  Pavelló Mutualidad de Levante-Poliesportiu Municipal Francisco Laporta.
La competició es va iniciar el divendres 24 amb els grups xou grans i tot seguit els grups xou juvenils, el dissabte va estar el torn dels quartets i els grups xou petits.
La classificació del  VII Campionat d’Espanya de Grups xou Juvenil i quartets va ser la següent.
En modalitat grups xou juvenils la medalla d’or va estar per a CLUEDO del Reus Deportiu (Fed. Catalana), la plata per TIC-TAC del CP Bescanó (Fed. Catalana) i el bronze per LLORA del CP L’Aldea (Fed. Catalana).
En la modalitat de quartets el podi va estar format per  FOLLOW ME del PA Aurora (Fed. Aragonesa) amb l’or, ¡ELLAS! del AP Lliça de Vall  (Fed. Catalana) va obtenir la plata i el bronze va estar per LA MANZANA DE LA DISCORDIA del PA El Masnou (Fed. Catalana). El CP Dertusa amb  LOS 4 ELEMENTOS va quedar en divuitena posició.

Els resultats del II Trofeu Ciutat d’Alcoi van ser els següents:
En modalitat grups xou grans l’or va estar per NO, NO QUIERO!  del GEIECG (Fed. Catalana),  la plata per ENVIDIA del  CPA RIBEX (Fed. Gallega) i el bronze per ¿QUIÉN ANDA AHÍ? del CP Doctor Patin (Fed. Madrilenya).
En la modalitat grups xou petits   DIVERTIMENTO del  CP Llagostera  (Fed. Catalana) va obtenir l’or, ¡NO HUYAS! ¡ENAMORATE! del  AP Lliça de Vall  (Fed. Catalana) va aconseguir la plata i el bronze LA CAVERNA del  CPA Caldes d’Estrac (Fed. Catalana). 

Els clubs de la nostra territorial Reus Deportiu amb CLUEDO i el CP L’Aldea  amb PLORA van quedar classificats per al Campionat d’Europa que es disputarà del 27 al 29 d’abril a Mouilleron le captif- Nantes (Francia)
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.