Blue Sky a l'Aldea

divendres, 16 de juny del 2017

Jabil accelera la innovació per a les grans marques a Europa
amb la inauguració del centre Blue Sky  a la nostra població

El centre d’innovació Blue Sky de Jabil (el primer de la seva classe a
Europa) , s’ha inaugurat  aquest passat dimecres 14 de juny al polígon Catalunya Sud i permetrà la col·laboració amb els clients, la innovació i la competitivitat a l’era digital. El centre de 5 600 m2, segon de la seva classe en el món i únic a Europa, crearà 80 llocs de treball quan estigui el centre a ple rendiment. Dani Andreu, Alcalde de l'Aldea: "Aquesta aposta pot significar una oportunitat per incentivar la implantació de més empreses, completar serveis i proporcionar més competitivitat a la superfície industrial que L'Aldea i Tortosa comparteixen en una estratègica ubicació prop de les millors vies de comunicació i amb la expectativa de la connexió al reclamat Corredor del Mediterrani. La instal·lació es modèlica i de repercussió internacional, el millor desig de treball i prosperitat.

Per a l’Aldea, Tortosa i per a les Terres de l’Ebre la ubicació d’aquesta empresa que treballa amb tecnologies d’última generació és tot un somni per a un teixit industrial que vol créixer sobre la base de la Recerca, el Desenvolupament i la Innovació, concentrant tots els condicionants per ser un motor del Polígon Catalunya Sud”.

Jabil és una empresa de solucions electròniques que ofereix serveis de disseny, producció i administració de productes per a companyies internacionals d’electrònica i tecnologia. En oferir una gestió integral de la cadena de subministrament de productes des de les seves instal·lacions a 28 països, Jabil brinda solucions completes i individualitzades a clients en una àmplia gamma d’indústries. Jabil Packaging Solutions, una divisió de Jabil, és líder mundial en envasos de valor afegit. Les accions de Jabil es cotitzen a la Borsa de New York amb el símbol «JBL».
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.