El Consell Comarcal del Baix Ebre treu a licitació el projecte constructiu de la planta de transferència d’envasos lleugers per 706.514,22 €

dijous, 22 de juny del 2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha tret a licitació el projecte constructiu de la planta de transferència d'envasos lleugers de l'Aldea per un import total de 706.514,22 euros (IVA inclòs). Aquesta planta permetrà millorar notablement la gestió dels residus a la comarca i optimitzarà els recursos dels ajuntaments, abaratint el cost del reciclatge actual.

Segons preveu el projecte, la planta a construir constarà d'una nau de forma rectangular i una superfície de 943 metres quadrats i s'ubicarà en una parcel·la del polígon industrial Catalunya Sud, al terme municipal de l'Aldea. Constarà d'una cinta transportadora metàl·lica equipada amb un espai de triatge i una estació compactadora. El termini d'execució de les obres és de sis mesos. Les empreses interessades en construir aquest projecte poden presentar les ofertes fins el 29 de juny a les 14.00 hores.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.