Espectacular presentació de pubilles i hereus a l’Aldea

dijous, 10 d’agost del 2017

La nit del 5 d’agost va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament de l’Aldea un dels majors espectacles artístics celebrats a les nostres terres en els últims anys: “13+1, la por al pas del temps”. La performance, dirigida per Manel Villarroya amb l’ajuda de Núria Gas i Aida Chavarria, va incloure actuacions de cant, dansa, projeccions a gran escala, una exhibició hípica, números piro musicals i, com no, patinatge a càrrec del CP L’Aldea, de ballarins professionals i patinadors internacionals, entre altres
col·laboradors. Tot això creat per donar peu a la presentació de pubilles i hereus aldeans, que van participar de l’espectacle interpretant un seguit de prínceps i princeses invitats a un gran ball de nobles.
El fil conductor del show va ser la Bryan, una nena que tenia por a fer-se gran i que assistia a un ball organitzat pel seu avi amb l’objectiu de fer-li entendre que el fet de créixer podia ser meravellós. Acompanyada pel seu millor amic, el Bru, i pel seu “jo” del futur va acabar rebel·lant catorze virtuts indispensables que ens acompanyen al llarg de la vida, deixant en últim lloc “la mort”, per explicar que gràcies a ella la vida adquireix sentit i que el pas del temps ens porta a conèixer persones meravelloses i a viure experiències inoblidables.
Tot plegat va ser l’escenari perfecte per acollir una proclamació de pubilles i hereus innovadora i molt espectacular. Així doncs, la nit va ser un èxit rotund, amb una gran afluència de públic i crítiques positives.



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.