El grup xou juvenil del CP l'Aldea al Catalunya Stars

divendres, 29 de setembre del 2017


Fontajau- Girona va acollir aquest dissabte 23, la primera edició del Catalunya Stars.
Catalunya Stars ha estat un innovador espectacle de patinatge artístic, on s’han donat cita els millors patinadors de Catalunya, mes de 3000 espectadors s’han donat cita a les graderies malgrat que el mateix dia es jugava el partit Girona - Barça. També es va televisar en directe a traves de la Xarxa.
Entre els participants cal destacar 61 patinadors que han pujat al podi als World roller games de Nanjing, els integrants dels grups xou gran del CPA OLOT i el CPA GRIRONA campió i subcampió respectivament , les del PA MAÇANET subcampiones en grup xou petit, i MONICA GIMENO subcampiona en categoria lliure femení sènior.
Els patinadors i patinadores es van repartir en 3 equips, formats per les diferents modalitats, lliure, solo dance, grups xou juvenil, petit i gran i els quartets.
El grup xou juvenil del CP L’ALDEA, va competir amb el equip 2, el blau, que va quedar en tercera posició.
Les puntuacions dels tres equips van ser molt igualades, en primer lloc va quedar l’equip 3 (groc) amb total de 307,9 punts, en segon lloc l’equip 1 (roig) amb 307,5 punts i per últim l’equip 2 (blau) amb 307,2 punts.

El espectacle va estar televisat en directe per la xarxa
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.