Canvis a l'AMPA del CE 21 d'Abril

dimarts, 10 d’octubre del 2017


El passat divendres, en el marc de la Junta General de l’AMPA de l’Escola 21 d’abril, es van produir canvis i/o novetats en els components de l’AMPA; així mateix, després de donar compte i debatre sobre diferents temes per tal de millorar els serveis que s’ofereixen des de l’entitat als pares i mares i sobretot als nens de l’escola, diferents membres de l’AMPA han donat pas  a altres de nous que afronten aquest repte amb molta il·lusió i ganes de treballar.

Des de la Regidoria d’Ensenyament i com no, i de tot l’equip de govern de l’Ajuntament agraïm el treball realitzat durant aquests anys a Patricia, Verònica, Inma, Marcos i Eduard de forma totalment desinteressada; heu realitzat una gran feina. Moltes gràcies per aquests anys!!!, en especial remarcar també la feina del president, Albert Bismarch, deixa la presidència, però no l’AMPA, gràcies també per aquesta bona comunicació que em tingut.

Si mes no, encoratjar a les noves incorporacions: Anabel com a presidenta, Montse, Inma, Yolanda  i  Dani.  Endavant!!!!

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.