El futur del pont de la via en mans dels aldeans

dimecres, 25 d’octubre del 2017

Des de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que aquest divendres 27 d’octubre a les 21.00 h al Saló de Plens tindrà lloc l’assemblea  per tractar el futur del pont de la via. Des del consistori  s’ha volgut donar veu a la població per poder formar part de la decisió d’enderrocar el pont o no de la via.
Si l’opció guanyadora és el sí a l’enderroc, es donaria pas a l’execució d’aquesta obra el més aviat possible. Al projecte del traçat de l’antiga N 340 per convertir-la  amb una renovada avinguda Catalunya ,ja es contemplava la possibilitat d’eliminar aquesta infraestructura.
La votació serà popular secreta i vinculant al mateix Saló de Plens .A més  des de la regidoria de Participació Ciutadana és presentarà a la població les noves actualitzacions de l’app de l’Aldea amb la novetat de que els usuaris podran votar des del seu telèfon intel·ligent ,les opcions per portar a terme els pressupostos participatius. L’Ajuntament de l’Aldea aposta per les noves tecnologies i serà la primera població de les Terres de l’Ebre on els usuaris de l’app podran decidir des de casa seua les futures votacions populars amb temes participatius

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.