EL PROCEDIMENT DE REGULARITZACIÓ DEL VALOR CADASTRAL DELS IMMOBLES

dijous, 26 d’octubre del 2017

Xarrada a càrrec de Martí Vidiella Curto, divendres 3 de novembre 20.00 h al saló de plens
  • que és el procediment de regularització del valor cadastral ?
  • quines implicacions pot tenir ? 
  • quins són els mecanismes de resposta a la proposta de nou valor cadastral ?
  • quins són els elements a saber per valorar si la proposta de nou valor és correcta ?

Anualment el Ministeri d'Hisenda selecciona un grup de municipis en els quals s'iniciaran procediments per regularitzar el valor cadastral dels immobles d'aquell municipi.
Aquests procediments de regularització serveixen per actualitzar el valor cadastral dels nostres immobles, revisant que el valor que li consta a Hisenda està ajustat a la realitat a dia d'avui.
Per l'Aldea està aprovat que s'iniciïn els procediments de regularització l'any 2017, de manera que és probable que entre finals de 2017 i la primera meitat de 2018 els propietaris d'immobles de l'Aldea rebem notificacions en les quals se'ns comuniqui d'una banda que se'ns ha obert un procediment de regularització del valor cadastral i per altra una proposta de quin serà el nou valor cadastral.
La xarrada va encaminada a conèixer 1) en què consisteix el procediment que Hisenda ens ha iniciat, 2) quins implicacions pot tenir la modificació del valor cadastral, 3) explicar quins són els mecanismes de resposta que tenim en el procediment en cas que la proposta no sigui correcta i 4) com analitzar que el contingut de la regularització que ens proposen és correcte.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.