La Vaqueria

El Centre de Dia compleix 2 anys

dilluns, 13 de novembre de 2017

Aquest passat divendres 10 de novembre es va celebrar el segon aniversari del Centre de Dia l’Onada de l’Aldea. L’empresa l’Onada amb 20 anys d’experiència amb la vetlla per la qualitat de la gent gran, va inaugurar el centre a la nostra població el 24 de setembre de 2015, encara que la inauguració oficial a càrrec de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Sra. Dolors Bassa i Coll , no tenia lloc fins el 29 d’abril de 2016.
Dani Andreu Alcalde de l’Aldea:” Pareix l’altre dia quan ens barallàvem perquè el Centre de Dia fos una realitat, barallant-nos pels 400.000 €, que Lluís Salvadó va aconseguir mitjançant una esmena al Parlament de Catalunya, perquè es poguessin  acabar de destinar a l’Aldea.
Estem molt contents per aquests 2 anys, pel servei que ens està donant, per la perspectiva de futur que té el Centre de dia, amb 10 places concedides pràcticament in extremis dels pressupostos que van estar prorrogats, i en l’esperança de que aquests pseudo-rectors que tenim a la Generalitat de Catalunya compleixin  amb totes aquelles obligacions  que requereix la gent gran i les persones amb minusvàlues i les persones amb situació d’atur i manca de treball”.

L’Alcalde de l’Aldea Dani Andreu, el Tinent Alcalde Simón Falcó, la regidoria de Benestar Social i Família Nati Bernal, la presidenta de L'Onada Serveis, Cinta Pascual, i la Directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Família, la Sra. Rosa Ana Fatsini, van poder gaudir d’una actuació teatral  a càrrec dels treballadors del Centre ,ambientada en la temàtica de Grease, i readaptada  amb guions inspirats amb les nostres Terres.Després amb la foto de família, el berenar i el pastís  finalitzava la festa d’aniversari.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.