Resum de la sessió plenària extraordinària celebrada en data 02112017

dijous, 9 de novembre del 2017

El passat dos de novembre de 2017 es va celebrar la sessió extraordinària del Ple, motivada entre d’altres per l’aprovació dels acords per tal de concretar la cessió/compra dels terrenys (42.290 m2), corresponent a l’antiga traça del ferrocarril també del terrenys on s’ubica l’actual plaça Estació, de l’edifici d’instal·lacions elèctriques, del moll de càrrega, de l’immoble de vuit habitatges familiars i de l’emblemàtica seu del l’associació de dones, antiga estació de l’Aldea.
Aquests terrenys que actualment estan catalogats, zona d’equipament i espais lliures, en formalitzar l’acord, es destinaran a usos múltiples.
Presa de possessió del càrrec de regidor del Sr. Antoni Gilabert Rodriguez.
El Sr. Antoni Gilabert Rodríguez va ser nomenat de Regidor de l’Ajuntament de L’Aldea amb el grup municipal ERC-AM.
El Sr. Gilabert serà el nou Regidor de Festes en substitució de la Sra. Montse Mola Arques la qual va renunciar a la regidoria per causes personals d’aquestes funcions en el ple ordinari del 21 de setembre de 2017.
Modificacions de crèdits pressupostaris.
Per altra banda el Ple va aprovar diverses modificacions del pressupost 2017 amb la voluntat de poder concloure dintre d’aquest exercici diverses inversions municipals, com és el canvi de sostre de la carpa de l’esplai o l’adquisició de terrenys del nucli urbà que el planejament destina a zones verdes i espais públics.
L’Equip de govern, conscient de la vigència d’un Pla Econòmic Financer que compromet a la Corporació a complir amb l’objectiu d’estabilitat pressupostària i regla de la despesa en la liquidació pressupostària de l’any 2018, ha engegat aquestes actuacions durant el 2017, donades les dificultats que suposaria la seva execució durant el 2018.
Aprovació per unanimitat de mocions.
En aquesta mateixa sessió es va aprovar per unanimitat una moció en denúncia de la privació de llibertat dels “Jordis” i dels Consellers de la Generalitat, així com una altra moció de rebuig a la violència  policial del passat dia 1 d’octubre, en motiu del referèndum d’autodeterminació de Catalunya.
Poden escoltar l’àudio de la sessió plenària íntegra  des del nostre podcast

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.