Presa de possessió del Regidor Sr. Carlos Bertomeu Domingo

dijous, 25 de gener del 2018

El passat dimecres dia vint-i-quatre de gener de dos mil divuit, en sessió plenària del nostre Ajuntament, va prendre possessió del càrrec de Regidor el Sr. Carlos Bertomeu Domingo.
Durant la sessió es va agrair la tasca desenvolupada fins ara per la Regidora Sra. Yolanda Tomàs Ferré que com tots sabeu, per motius de salut, s’ha vist obligada a deixar el càrrec.
El Sr. Carlos Bertomeu, com a dada curiosa és el primer fill de regidor de l’Ajuntament de L’Aldea que també ha assumit aquesta mateixa tasca. El seu pare Josep Bertomeu Gilabert ja va exercir de Regidor durant una etapa de la seva vida.
El Sr. Carlos Bertomeu assumirà l’àrea d’Esports amb la garantia de que per la seva maduresa, responsabilitat i orgull aldeà que acompanyen la seva manera de ser, complirà les expectatives que la nostra societat té dipositades en gent jove com ell.
Els portaveus dels diferents grup van intervindré per agrair la tasca de la Sra. Yolanda Tomàs i per donar suport al nou Regidor.
L’Alcalde va tancar la sessió amb un discurs adreçat al nou Regidor en el que, apart de dipositar-li tota la confiança, li va desitjar molts d’ànims i què la sort i el compromís amb el seu poble el guien en aquest nou repte de la seva vida.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.