Resum de visites Oficina de Turisme de l'Aldea

dijous, 18 de gener de 2018


Us adjuntem la informació des de l’Oficina de Turisme de l’Aldea en relació als turistes que han visitat el nostre terme durant el passat any 2017.

Resumint com han anat les visites enguany a l’Ermita i el seu entorn, el total han estat de 164 amb un total de 609 persones , a més la gent que hi va assistir a la festa de la plantada i de la sega que es realitza a l’entorn de l’Ermita . Aquest dia està molt sol·licitada la informació a l’oficina de Turisme per gent de fora del municipi , sobretot de la zona del Barcelonès .
Les visites d’enguany han estat molt variades, famílies , colles d’amics i grups .Les procedències quasi sempre predominant la part de Barcelona , però també hem tingut Alemanys, Anglesos, País Basc, Valljunquera, Saragossa, Ucraïna. També cal destacar que algunes de les visites eren de gent que es queda allotjada a les masies rurals del nostre poble. La via verda i les rutes en bici és el que més predomina, a part dels caps de setmana de ruta pel Delta i rutes gastronòmiques. Hem tingut algunes visites de grups per visitar la torre, l’església i el seu entorn.
Algunes famílies després de donar un tomb per l’entorn de l’ermita es quedaven a fer un pícnic aprofitant els gronxadors per infants i les taules de fusta que hi ha.
Per qualsevol informació addicional us podeu posar en contacte amb la regidoria de Turisme al 977 45 00 12.Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.