El CP l'Aldea campions de Catalunya

dilluns, 19 de febrer del 2018

 El grup xou petit del Club pati L’Aldea es proclama campió de Catalunya després d’executar el seu programa DOMA’M. La Espectacular coreografia de Manel Villarroya va fer vibrar al públic del Pavelló Olímpic de Reus que en acabar l’actuació es posa en peus aclamant als patinadors.La coreografia ‘Doma’m’ del CP L’Aldea, que l’any passat va ser campió d’Espanya després d’haver estat setè al Campionat de Catalunya celebrat a Girona, s’ha imposat amb 92,6 punts per davant del ‘Ral lab’ del PA Maçanet, defensor del títol i vigent subcampió del món, que s’ha hagut de conformar amb la segona posició amb 89,1 punts.
El campionat comença el dissabte amb les modalitats de quartets i grups grans.
En quartets la medalla d’or va estar per “Final round” del foment Cardoní, la plata per “Elles!” ASPA Lliça de Vall i el bronze per “Desconnecta” del CEPA Girona.
A la competició de grups xou grans el CPA Olot revalida el seu títol de campió amb “Sense opcions”, el CEPA Girona aconsegueix la plata amb “Sóc aquí”, el bronze va estar per “Once upon a time” del Reus Deportiu.
El diumenge va ser el torn dels grups juvenils i els petits.
Començà la tarda amb la  modalitat de xou juvenil i aconsegueix l’or “Lon-dong” del Reus Deportiu, la plata “Atrapats” del CP Bescanó i el bronze “Malifeta” del CPA Celrà.
A continuació torn per als grups petits, aconsegueix la medalla d’or “DOMA’M” del CP L’Aldea, la plata va estar per “Rat Lab” del PA Maçanet i el bronze l’aconseguí “Guia’m” del CP Matadepera.
Els propers dies 9 i 10 de març es celebrarà el campionat d’Espanya a Aviles (Astúries)-

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.