l'Aldea treballa, obres en marxa

dilluns, 26 de febrer del 2018



Anem per feina , i no es pot visualitzar tot el ràpid que voldríem però dues cosetes aparegudes recentment ens preocupen que no s’entenguin bé .
El mur del  costat Ajuntament ,vam requerir a la propietat la reparació immediata del mur el mateix dia i unes hores després de haver passat la ventada tant forta d´aquell matí .No ho vam poder fer més ràpid, ja que vam haver d'atendre moltíssimes situacions de perill al nostre poble aquell dia , resumint propietat assabentada, permís d´obra donat i esperant d'aquí í a poc temps la seva execució.

Camins:  A principis d´any vam visitar els més afectats i estem elaborant la memòria per poder arranjar segons la partida pressupostaria els més afectats .La burocràcia és lenta però adjudicarem aquests camins i executarem l´obra com sempre després de finalitzats els treballs de la sega .
Paral·lelament estem treballant en la instal·lació d'unes cambres higièniques a la Carpa Esplai ,hem demanat permisos i estem esperant resposta de foment per poder il·luminar les entrades del poble, així com instal·lar proteccions per als xiquets i xiquetes a zones puntuals on existeix perill.
Estem obrint una connexió i una nova porta a les piscines municipals ,cosa que ens permetrà una major amplitud d´entrada i gaudir millor d´aquella zona ,hem posat ja en servei les noves cambres higièniques de la Sala Polivalent Ramon Salvador .Estem negociant amb els propietaris l´ampliació del camí del costat de la Sèquia Mare ,i gràcies a una subvenció el podrem asfaltar en aglomerat després de la sega
També estem instal·lant radars pedagògics ,no per sancionar sinó per intentar minorar els excessos de velocitat a la nostra Av. Catalunya. Estem podant i esbrossant els camins i intentem mantenir els nostres polígons el més nets i atractius possibles .Hem pogut acabar l´enderroc del Cine Maravilles i la retirada del cablejat elèctric i  instal·lem nova il·luminació a aquella zona.
Estem preparant per  il·luminar la Plaça Pompílio i el pàrquing del Cap/ Tanatori. I no parem de treballar en totes les altres regidories per potenciar el comerç del nostre poble i també l'esbarjo.
Segur que ens deixem alguna cosa, però intentem explicar-ho  tot al nostre web,  a  INFOALDAIA i també als Consells de Participació Ciutadana .
No és debades  que el compliment de la transparència per aquest any passat segons INFO-PARTICIPA és del 98,20% ,notícia no oficial però que ens fa molt contents.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.