Pla dinamització del comerç aldeà

dimecres, 7 de febrer del 2018

Dijous dia 1 de febrer va tenir lloc el Consell de Participació Ciutadana que va convocar una nombrosa assistència al Saló de Plens del nostre Ajuntament. Durant la sessió es va presentar el Pla de Dinamització del Comerç de l’Aldea.
Aquesta iniciativa ha estat encomanada per part de la regidoria de Comerç a Pymeralia, una empresa amb molta experiència i solvència en temes de comerç.
Aquest Pla pretén professionalitzar,
promocionar i, en definitiva, dinamitzar el nostre nombrós comerç de proximitat.
El Pla inclourà formació, coordinació amb les accions directes i campanyes publicitàries específiques i generals i prestarà especial atenció a la utilització de les noves tecnologies. Seran objectius prioritaris la motivació del comerç local, creació de sinergies entre turisme i comerç i promoure i incentivar la compra al nostre comerç local.
Durant la nit es va presentar el nou logotip anomenat ALCOTUR que juga amb la terminologia i colors corporatius del nostre municipi. Aquest símbol acompanyarà totes les accions promocionals i publicitàries del Pla de Dinamització.
Durant aquest mes de febrer ja assistirem a la creació d’un portal web de ALCOTUR , on s’identificarà l’oferta comercial i l’oferta turística de l’Aldea, geolocalització de negocis, productes i especialitats. Un portal on l’usuari s’informi d’on poder comprar, menjar, dormir i que visitar.




Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.