La regidoria de Turisme promociona les rutes , i excursions que es poden realitzar a la nostra població

dijous, 5 d’abril del 2018


L’Ajuntament de l’Aldea i la regidoria de Turisme han ampliat la seua oferta de turisme i natura per tot el nostre territori, oferint  així tota una sèrie de rutes per a fer excursions tant a peu com en bicicleta. Totes elles estan disponibles a  Wikiloc al perfil L’ALDEA TURISME on es poden emmagatzemar i compartir rutes a l'aire lliure geo referenciades (especialment amb GPS) i punts d'interès (waypoints) de tot el nostre terme. Les rutes pertanyen a diferents categories segons el desplaçament, destacant senderisme, ciclisme i btt.
Hi ha rutes per a tots els gustos i de tots els nivells, per a poder fer-les en família o rutes més exigents per a tots aquells que vulguin descobrir racons desconeguts, fins i tot entrenaments de bici de carretera i entrenaments de curses de muntanya. A mesura que hi hagin rutes interessants s’aniran pujant i actualitzant a wikilock
Per a la majoria de rutes en bicicleta podem sortir d’aquí del poble, i per a les excursions a peu el desplaçament amb el vehicle és mínim.
L 'Aldea / Turisme fa un recull de totes les excursions possibles des del nostre municipi. Moltes les podreu fer tant a peu com en BTT. El servei està disponible en Google Earth i les rutes es mostren sobre mapes de Google  Maps, OpenStreetMap i altres cartogràfics, disposa també d’aplicacions mòbils per iPhone i Android per poder seguir les rutes.Tanmateix al web de www.laldea.cat i a l’oficina de Turisme de l’Aldea  ubicada a l’entorn de la Torre de l’Ermita , oberta els dissabtes, diumenges i festius de 11 a 14 h, trobareu tota la informació de les rutes en constant actualització. Que tingueu una bona ruta per l’Aldea Horta del Delta.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.