Premi al 100 % de transparència a l'Ajuntament de l'Aldea

dijous, 26 d’abril del 2018


 Una expedició de l’Ajuntament de L’Aldea va assistir ahir a la convocatòria del acte, que va organitzar la Universitat Autònoma, per rebre el “Segell Infoparticipa” a la transparència de la informació com ha ens local.
Enguany L’Aldea ha assolit el 100% de compliment en tots els paràmetres que qualifiquen l’accés a la informació als ciutadans. Segons dades del mapa Infoparticipa, en tota Catalunya sols som 19 de 947 els municipis amb un compliment total dels requisits per obtenir aquesta menció, i concretament a la província de Tarragona sols L’Aldea assoleix aquest ple del 100%
Un èxit del municipi, dels ciutadans que amb la seva col·laboració ho fan possible, dels treballadors del consistori i especialment de la tasca constant i ferma de Joan Rallo i del responsable de l’àrea de comunicació Simon Falcó.
Per L’Aldea i el seu equip de govern és un orgull contar amb un equip humà compromès amb el seu municipi i amb garantir la transparència de totes les accions que desenvolupa l’Ajuntament, garantint d’aquesta manera l’accés a la informació de totes aquelles persones que ho desitgen o els faci falta.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.