Baix Ebre Avant impulsa un nou cicle de seminaris per promoure entre les empreses la venda online

dilluns, 28 de maig del 2018

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha programat, a través del projecte Baix Ebre Avant, un cicle de cinc seminaris de màrqueting digital i eines d'internet per fomentar entre les empreses de la comarca la creació d’una estratègia empresarial online. L'objectiu és que les empreses participants elaborin una estratègia competitiva i innovadora que incrementi vendes per internet i repercuteixi en la creació d'ocupació en un futur.

Els cinc seminaris programats, que es desenvoluparan a través de vuit sessions, tractaran sobre el treball col·laboratiu a través de les eines al núvol que milloren la productivitat; la gestió correcta de la base de clients a través del CRM per fer un millor seguiment de gestions i engegar accions de promoció i fidelització; el posicionament a internet; i sobre els últims canvis en màrqueting, disseny web, google, youtube etc, que s'han produït a internet. El cicle de seminaris es completa amb un taller pràctic sobre creació de butlletins i newsletters mitjançant les noves eines d’email màrqueting.
Aquests seminaris es realitzaran tots a les aules del Viver d’Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova de Camarles i aniran a càrrec d'experts en màrqueting digital. Per inscriure-s'hi cal omplir el formulari online disponible a www.baixebreavant.cat. La inscripció és gratuïta però cada seminari es limita a la participació de 10 empreses. Els seminaris són independents i cada participant pot decidir a quin participa amb la possibilitat de fer-ho en tots cinc.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.