Bases reguladores de la convocatòria per a la concessió del XII Premi a l’Emprenedoria, any 2018

dimecres, 9 de maig del 2018

L’Ajuntament informa que el Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió del XII Premi a l’Emprenedoria, any 2018.
Persones beneficiaries: les empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial a la mateixa comarca.
Dotació del premi:
1er premi
Consistirà en una dotació econòmica de 1000 euros, i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova. A més el projecte guanyador del concurs obtindrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’empreses.
Accèssit
A criteri del Jurat, es podrà atorgar un accèssit. Aquest consistirà en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.
Per a més informació sobre les Bases reguladores us podeu adreçar al Consell Comarcal del Baix Ebre, 977445308, a l’Ajuntament, 977450012, o a la web del Consell Comarcal www.baixebre.cat.
Termini presentació sol.licituds: 15 de novembre de 2018.
Lloc presentació: Consell Comarcal del Baix Ebre.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.