L'Onada Bressol del Delta participa en la Ruta de Tapes de primavera de l’Aldea

dimarts, 8 de maig de 2018


L’elaboració de les degustacions va a càrrec dels petits de la llar.Ja tenim aquí una nova edició de la coneguda  Ruta de Tapes de primavera de l’Aldea, organitzada per la Regidoria de Turisme de l’ajuntament de l’Aldea. En aquesta edició, es compta amb la col·laboració d’un centre molt especial, doncs els petits de l’Escola Bressol del Delta, s’adhereixen a la proposta culinària, com ja ho van fer en l’edició de tardor.

En concret, es tracta d’una activitat impulsada per la llar d’infants, anomenada “Tasta l’Aldea”, la qual es troba dins del projecte educatiu del centre “La Màgia de les Nostres Arrels”. Una iniciativa basada en que els infants de l’escola Bressol descobreixin tot allò relacionat amb el seu entorn i, concretament, en conèixer la gastronomia pròpia de l’Aldea.

Tot i que la 3r Ruta de Tapes de primavera tindrà lloc els caps de setmana del 4, 5, 6 i 11, 12 i 13 de maig, la llar d’infants L’Onada Bressol del Delta s’hi suma els dies 4 i 5 –divendres i dissabte- de 17 a 20 h, ja que els cambrers d’aquest establiment són encara una mica petits. Efectivament, seran els mateixos nens i nenes de l’Escola Bressol –amb l’ajuda de les educadores i les famílies- els què elaboraran i oferiran les tapes als consumidors.

Així mateix, durant aquest dies la pròpia escola es transformarà en un petit restaurant, anomenat “Petit Xef”, on tot es simularà en un espai gastronòmic per a degustar les fantàstiques tapes. Les propostes culinàries que s’oferiran a l’Escola Bressol del Delta són; Mosset màgic de sobrassada (sobrassada, pa, formatge de cabra i ceba caramelitzada) i Onada de sabors amb un toc cruixent (brotxeta de frankfurt embolicada amb pasta mil fulls).


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.