Èxit de la Plantada i el Maridatge

dimecres, 13 de juny del 2018


Des de la regidoria de Turisme de l’ajuntament de l’Aldea us informem sobre la valoració de la plantada i el maridatge que va tenir lloc aquest cap de setmana a la nostra població, el matí a la finca de Ravanals amb la tradicional plantada de l’arròs i la tarda amb el maridatge de sensacions de vi, tapes i música.
Míriam Ferrando regidoria de Turisme : “El passat 9 de juny va ser un gran dia per al nostre poble, tradicions, gastronomia, pagesia, balls i música tradicionals,...... gran èxit de participació i implicació de totes les entitats, públiques i privades implicades. Un fort agraïment pera tots ells: restaurants les Xiques, La llar, la Vaqueria, Joan Estellé, a la cooperativa de l’Aldea, al Forn de Pa Muñoz, als quintos, a Vi Origen. Brigada, Policia Local, pagesos, gent dels cavalls, a la nostra jota.. gràcies pel gran dia que ens vàreu fer passar a tota la gent del nostre poble.

Enguany comptàvem amb la novetat de la degustació d’arrossos a l’Ermita, i estem molt contents de l’acceptació que va tenir. També agrair a la llar d’infants el concurs de cuina que ens van preparar, els nens s’ho van passar d’allò més bé.I finalment gran èxit del maridatge, una confluència perfecte de les millors tapes, un vi espectacular, i una banda la Stromboli Jazz Band insuperable; rècord d’assistents, 220 persones, i un gran ambient a més d’una gran festa posterior amb Tito Cervera al capdavant. Em quedo amb les paraules de l’empresa Vi Origen quan diuen que el maridatge de l’Aldea “és probablement el maridatge més gran de les Terres de l’Ebre”. Per la meva banda només puc dir, moltes gràcies a tots els que ho feu possible”.




Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.