Normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal

dijous, 21 de juny de 2018Des de la regidoria de Mitjans de Comunicació de l’ajuntament de l’Aldea us informem que per tal de poder continuar rebent els nostres butlletins informatius al correu electrònic precisem que ens autoritzi expressament, i per aquest fet sol·licitem que ens doni resposta actualitzant les seues preferències i indicant si autoritza la recepció d'aquests correus.

En virtut de la  normativa de  Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritza a que les dades personals facilitades siguin  incorporades en un fitxer denominat Contactes responsabilitat de l’Ajuntament de l’Aldea, amb seu a Av Catalunya, S/N, 43896 La Aldea, Tarragona

La finalitat d’aquest tractament  és la de gestionar les persones de contacte. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades fins que vostè no mostri la seva voluntat en contra.


En qualsevol cas podrà indicar la revocació del consentiment atorgat, així com exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades. Aquestes peticions caldrà que es facin a l'Av Catalunya, S/N, 43896 L’Aldea, Tarragona o premsa@laldea.cat.

Així mateix també podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de dades o posar-se en contacte amb el delegat de protecció de dades, si així ho considera, al correu dpd@laldea.cat.

Podeu actualitzar les vostres dades des d’aquest enllaç

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.