50 anys d'emocions i sentiments

dimarts, 3 de juliol del 2018


 Aquest passat diumenge 1 de juliol tenia lloc els actes del 50è aniversari de la UE Aldeana .Una jornada carregada d’emocions i sentiments  per tots els que han format i formen part d’aquesta gran família que porta els colors groc i blau al cor. Els actes començaven el diumenge al matí amb els membres de la junta portant un centre de flors al cementiri en record de tots els jugadors que ja no hi son entre nosaltres .Seguidament el retrobament d’exjugadors a peu de gespa feia que la festa fos molt emotiva, acompanyants dels membres de l’equip de Govern.
Dani Andreu alcalde de l’Aldea remarcava amb el seu discurs:” Em sento orgullós de ser dels vostres, gràcies als que ho heu fet possible, als que ara ho feu possible i als que ho fareu més i més gran. Però sobretot un record agraït per als que avui no esteu entre nosaltres i no ens podem veure. Gràcies a tothom i gràcies a aquesta gran família afició, jugadors, delegats, entrenadors, directius i presidents.”


L’emotiu també  discurs del President  sortint en funcions Pedro Uria i el president entrant Xavi Pino que presentava l’acte, acompanyat de la seua nova junta,  donaven pas a l’enregistrament d’imatges per la història del club i l’entrega de trofeus ,corresponents a la temporada 2017-2018.
La 70ena d’exjugadors i al voltant dels 400 integrants de la festa groga i blava  es reunien a la carpa coberta per degustar el dinar popular i acabar la festa amb un immens pastís per tots els assistents.




Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.