CORREOS amplia serveis i horari a l'oficina de l’Aldea

dimarts, 3 de juliol del 2018



A partir d’avui, els veïns i veïnes de l’Aldea gaudiran d’un millor servei postal. L’oficina de CORREOS, situada a l’avinguda Catalunya s/n, ampliarà els seus horaris, que seran de dilluns a divendres de 10.45 a 14.30 h. i dissabtes de 11.00 a 13.00 h. Aquesta ampliació d’horaris s’emmarca en el pla de CORREOS per millorar l’accessibilitat dels serveis postals als ciutadans, oferint-los més proximitat i disponibilitat.

A més, a l’oficina de l’Aldea es podran realitzar les mateixes gestions que a la resta d’oficines, adaptant-se al nou concepte d’establiment amb que la companyia aposta per reinventar el model de negoci de la seva extensa xarxa d’aproximadament 2.400 oficines.

CORREOS està convertint la seva xarxa d’oficines en centres multiservei on, a més dels serveis postals tradicionals, els ciutadans puguin fer més operacions en menys temps, des de comprar embalatges ecològics o sobres ja prefranquejats, a recarregar el mòbil, enviar Diners en minuts a qualsevol país del món, comprar entrades a espectacles o pagar els rebuts del gas, el telèfon o l’electricitat.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.