Gala Patinatge Artístic Pre-Mundial 2018

dimarts, 25 de setembre del 2018


El proper mes d'octubre es celebrarà el Campionat del Món de patinatge artístic, sobre rodes, en les diferents modalitats, a la localitat de Mouilleron Le Captiff (França).
El Club Patí l'Aldea, aquest any, ha assolit els seus objectius amb escreix, tal i com ha estat els darrers anys,  és un dels clars candidats a pujar dalt del podi  tant en l'àmbit Nacional, com Internacional.
El CP l' Aldea, ha estat Campió en la modalitat de Grup Show Petit,  al Campionat Territorial,  al de Catalunya, al Nacional i ha estat Sots-Campió d'Europa. 
En la modalitat individual, participaran de la mà del Club Patí l'Aldea,  juntament amb el seu entrenador i coreògraf,  Manel Villarroya,  les patinadores Andrea Silva, Sots-Campiona d'Espanya en la categoria Júnior,  i Mònica Gimeno què ha estat Sots-Campiona del món en la categoria Sènior. 
També contarem amb la participació d'Anouk Vizcarro, en la categoria Cadet femení,  que aquest any ha estat bronze en el Campionat de Catalunya,  i d'Espanya, classificant-se per al Campionat d'Europa,  que es va celebrar aquest mes de setembre a la Isla de Sant Miquel a les Azores (Portugal), on va obtenir el sisè lloc d'Europa. 
El Club Patí l'Aldea,  farà una Gala Pre-Mundial,  el proper dia 30 de Setembre,  a les 18 hores al pavelló esportiu de l'Aldea. 
No podeu perdre l'ocasió de gaudir  d'aquests patinadors internacionals de les Terres de l'Ebre, col·laborant amb 5€ per entrada destinats a cobrir les despeses que suposen aquestes competicions internacionals.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.