Valoració Festa de la Sega

dimarts, 25 de setembre de 2018Des de la regidoria de Turisme de l’ajuntament de l’Aldea es valora molt positivament la tercera edició de la Festa de la Sega que va tenir lloc aquest passat diumenge 23 de setembre a la nostra població.
Míriam Ferrando regidoria de Turisme: “El que ahir es va viure a l’Ermita va ser increïble, em sento molt orgullosa del meu poble i de la nostra gent. El primer any va anar bé, el segon any vam introduir millores i enguany em aconseguit que aquest sigui el punt de partida de la Festa de la Sega, va ser un èxit. L’objectiu era el que es va viure a la nostra població i a partir d’aquí hem de continuar treballant per superar-ho. Una festa d’un poble petit però amb molt d’encant i amb una gran festa de les nostres tradicions i de la nostra gastronomia local.  Tot el grup de treball que va portar a terme la Festa de la Sega es mereixen tot el meu orgull i admiració”.

La festa començava a les 11.00 h al camí del Xoperal amb el pelegrinatge dels segadors i segadores, els balladors i balladores de jota, i els carros, carretes , encapçalats per Guardet lo Cantador i la seua rondalla i el Govern Municipal fins a l’arrosar de la finca de Ravanals .Tot seguit la tradicional sega de l’arrosar i la batuda de l’arròs van donar passar a la ballada de jotes a càrrec del grup de Jota de l’Aldea .
La degustació d’arrossos a l’ermita i el concurs i trobada  d’instagramers van fer possible una jornada amb molta participació.


 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.