El Ple de l'Ajuntament de L'Aldea en sessió extraordinària urgent aprova una moció per commemorar el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017

dimarts, 2 d’octubre del 2018

En sessió extraordinària urgent el Ple de l'Ajuntament de L'Aldea celebrat en data 1 d'octubre de 2018 va aprovar per unanimitat una moció subscrita pels dos grups municipals d'ERC i PdeCAT que feia referència a la commemoració del referèndum d'Autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017.
La moció acordava el reconeixement de la tasca de les persones que varen fer possible la celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017 i que hi van participar activament per poder donar veu al poble de Catalunya en relació al seu futur polític. També manifestava la solidaritat amb la ciutadania que va ser brutalment agredida per les forces de seguretat de l’Estat quan es dirigia de manera pacífica a votar i s'exigia l’immediat alliberament de les preses i presos polítics i, el lliure retorn de les persones exiliades.
En la seva intervenció, la Sra. Elisabet Zapater portaveu del PdeCAT, animava a la gent a seguir lluitant per la llibertat i la democràcia malgrat els sacrificis que s'hauran de fer per aconseguir-la.
L'Alcalde, Sr. Daniel Andreu, ressalta el comportament pacífic i democràtic del poble de Catalunya de cara a l'Estat espanyol i de tot el món. Condemnava les agressions sofertes per la ciutadania que pacíficament volia exercir el seu dret a votar. Feia menció als pobles de les Terres de l’Ebre que ho van patir, Sant Carles de la Ràpita, Roquetes i Mora la Nova. Acaba reclamant democràcia per poder exercir el dret a la autodeterminació i la necessitat urgent de retornar a casa els presos i preses polítics catalans  que a hores d’ara estan privats de llibertat.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.