La Tribu

dimecres, 17 d’octubre de 2018


El passat dia 25 de juny es va iniciar el Servei d’Atenció Diürna en el format estiuenc, aquest Servei és gratuït i està integrat dins del SIS (Servei d’Intervenció socioeducativa) del Consell Comarcal del Baix Ebre i va adreçat a infants i adolescents d’entre 3 i 16 anys i les seves famílies.
Vam voler començar posant nom a aquest Servei comarcal i inspirant-nos en el proverbi africà que diu “cal tota la tribu per educar a un infant” vam decidir anomenar-nos “La Tribu”.
Aquest servei s’ha ofert a les poblacions de l’Aldea, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Camarles, Deltebre i Roquetes.
A la nostra població les activitats es van dur a terme a l’escola 21 d’abril des del dia 25 de juny fins al 27 de juliol. L’horari del servei era de 10h a 14h. i s’oferí  esmorzar i dinar.
Amb aquest programa s’han atès a més de 120 infants i adolescents de tota la comarca ( uns 20 aproximadament del nostre municipi) amb una programació estiuenca, plena de jocs, sortides i activitats, amb la qual s’ha treballat valors com són: el respecte, la solidaritat, l’escolta activa i l’empatia.
També vam voler incloure a les famílies amb el “Matí en família”, convidant-les a participar en diverses activitats dutes a terme per les educadores i les integradores socials que han estat al davant de cada servei.
Aprofitem aquestes línies per agrair a l’escola i a l’AMPA totes les facilitats que ens han donat per poder aprofitar i gaudir de l’espai; a la Policia Municipal i al personal de les ambulàncies per la seva disposició i participació

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.