Ruta de Tapes de Tardor

dilluns, 1 d’octubre de 2018


 En breu iniciarem la 2º Ruta de Tapes de Tardor, i comptarem amb la participació dels següents establiments: Germans Marín, Restaurant La Llar , Restaurant La Vaqueria , Pizzeria Les Xiques, Allotjament Rural Mas Masdeu, Muñoz Forners i Pastissers  i  Bar Pòdium; aquests ens oferiran tres tapes per establiment, dos per als adults i una tapa per als més menuts de casa.  Aquest any com a novetat hem introduït una Ruta de Tapes exclusiva per als mes menuts.

Recordem que tan adults com petits heu de tenir la butlleta emplenada amb els 7 restauradors que participen per tal d’entrar al sorteig del xec regal per valor de 100 €  (bescanviable en qualsevol establiment que participa a la ruta) els adults, i per al xec regal de 30 euros (bescanviable a Sabates i Joguines Mercè), els petits.

Cada establiment especificarà en el seu apartat el seu propi horari de ruta de tapes.
Les butlletes segellades s'hauran de dipositar a l'Ajuntament de l'Aldea abans del dia 19 d’octubre de 2018. El sorteig  es realitzarà el 26 d’octubre de 2018 a les dependències de l’Ajuntament de l’Aldea actuant com a fedatari públic el secretari de l’Ajuntament de l’Aldea.
En aquest nova edició, els Instagramers disposen del seu espai dins la ruta com ja és habitual, de forma que tot aquell que es faci una foto simpàtica gaudint de la ruta de tapes a qualsevol dels bars/restaurants/ pasitsseries mencionat l’instagram de l’ajuntament de l’Aldea @laldea.cat, i acompanyant la imatge amb les etiquetes #tastalaldea i #laldeahortadeldelta, tindrà accés a un lot de productes de proximitat i resulta elegit com la millor fotografia de la ruta de les tapes de tardor.

Com hem mencionat anteriorment enguany incorporem a la ruta la novetat de les Menudes Tapes, pensant amb el benestar dels més menuts de casa i dins de la 2a Ruta de Tapes de Tardor, una ruta de tapes adaptada als nostres    xiquets i xiquetes. Tindran una tapa infantil per restaurador al preu de 2,5 € amb beguda inclosa. Els menuts tindran el seu propi flyer per completar-lo i els més valents que completin les Menudes Tapes entraran al sorteig d'un regal valorat amb 30 €  a bescanviar a la botiga de Sabates i Joguines Mercè .Ja no teniu excusa per xalar anant de ruta de tapes amb la família al Menudes Tapes !.
Els Premis:
2a Ruta de Tapes de Tardor
1 Xec Regal de 100 €
Concurs Instagram
1 Lot de productes de proximitat
Menudes Tapes
1 regal valorat en 30 € a Sabates i Joguines  Mercè
 I per triar la millor Tapa dels nostres restauradors necessitem la teua ajuda, així que agafa el mòbil, ves a l’App de l’Aldea i vota per la millor Tapa.
Per qualsevol informació addicional podeu posar-vos en contacte amb la regidoria de Turisme al telèfon 977 45 00 12
Nota de Premsa 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.