El PN del Delta de l’Ebre penja el cartell de complet

dimecres, 7 de novembre del 2018

El Parc Natural del Delta de l'Ebre  penja el cartell de complet en la primera edició del curs de Bon Coneixedor del Parc, amb èxit de matriculació d'alumnes. A més del curs de ‘Punt d’Informació’, que ja han superat més de 100 empreses acreditades actualment, s’impartirà per primer cop el curs de ‘Bon coneixedor del Parc’, indispensable per organitzar visites i activitats de lleure, que va donar el tret de sortida aquest dimarts 6 de novembre al Saló de Plens de l’ajuntament de l’Aldea, i finalitzarà el proper 12 de febrer de 2019.

D’altra banda, el  curs de “Punt d’Informació del Parc”,  començarà del 15 de novembre al 22 de generi compta enguany amb la 11ena edició. Aquests cursos estan dirigits a qualsevol persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins d’aquest espai natural protegit.

Aquesta formació és essencial per tenir un bon coneixement del parc, i desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure al delta de l’Ebre. En aquest sentit, el curs proporcionarà informació actualitzada sobre el delta de l’Ebre i el seu parc natural. Aquesta acreditació és independent d’altres titulacions com les de guia turístic, educador o monitor del lleure. Ambdues formacions estan incloses dins el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible, amb l’objectiu de divulgar i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural dels espais naturals protegits del Delta. Els cursos, comptem amb el suport logístic de l’Ajuntament de l’Aldea i del Museu de les Terres de l’Ebre, així com la col·laboració de diversos centres d’interpretació del territori.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.