Roger Arasa medalla de bronze a la copa Europa

dilluns, 5 de novembre del 2018



El patinador ebrenc Roger Arasa va participar el passat 30 d’octubre a la COPA D’EUROPA, que es va celebrar a Fuengirola (Màlaga), en la modalitat lliure.
Uns 70 patinadors representaren Espanya en les modalitats de lliure, solo dance, parelles d’artístic i parelles de dansa. El patinador del CP L’Aldea Roger Arasa va competir en la modalitat de lliure, categoria infantil, amb un programa llarg que el va dur a guanyar el bronze i que va ser executat, com sempre, amb la seva característica elegància. El podi el va completar el  portuguès Eduardo Real amb la medalla d’or, i  l’espanyol Adrián Aguilar Sánchez amb la de plata.

Amb aquesta medalla, Arasa tanca una excel·lent temporada: campió territorial, subcampió de Catalunya i quart al Campionat d’Espanya disputat del 18 al 20 d’octubre a Santander; en aquest últim va aconseguir una espectacular remuntada des del 9è lloc provisional, amb el disc curt fins el quart lloc amb el seu programa llarg. El seu company de club Pol Forné, que va participar al campionat d’Espanya en categoria aleví, es va classificar en 5è lloc. La resta de participants de la territorial en aquesta competició van obtenir els següents resultats: en categoria aleví femení medalla d’or per a Xènia Ribé Canalda del  Reus Deportiu; aleví masculí  Joan Jardi Marco del CP Cambrils 9è; infantil femení Julia Amado Escote del CP Salou 14a i en infantil masculí Adrià Oliete  Cuadrat del Reus Deportiu 13è.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.