Inauguració de les obres de remodelació del Casal Jove i nova biblioteca

dilluns, 28 de gener de 2019
El passat divendres es van inaugurar les obres de remodelació del Casal Jove que passaven a ubicar la Bibilioteca Municipal a aquest espai.
La inauguració va anar a càrrec del Diputat Provincial i Alcalde de Masdenverge, Sr. Álvaro Gisbert, el Director dels Serveis Territorials de Cultura, Sr. Ferran Bladé, acompanyats per l’Alcalde de l’Aldea, Sr. Dani Andreu, el Regidor de Joventut, Sr. Albert Curto i un nombrós públic assistent.
Aquesta important obra ha comptat amb un pressupost d’execució de 73.770,52€. En paraules del regidor Albert Curto, “complementen un espai que sempre ha tingut vocació per ser la seu de reunió i de proposta d’activitats socials per al jovent de l’Aldea”.
De la mateixa manera, l’Alcalde, Dani Andreu afegia que “el Casal Jove des de la seua posada en funcionament, no tan sols ha acollit al jovent, sinó que ha complementat els seus serveis en una gran capacitat per a incloure cursets de formació de tota mena i per a totes les edats, és un espai de conferències, seu del Grup Excursionista 4T i per tant, un lloc de promoció cultural al nostre poble. La inclusió de la biblioteca i l’ampliació d’espais i serveis ajudarà a que l’oferta cultural sigui més complerta i a millor disposició de la ciutadania de l’Aldea.”

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.