Inauguració nous espais Casal de Joves i Biblioteca de l'Aldea

dimarts, 22 de gener del 2019


Des de les regidories  de Joventut  i Cultura  de l’ajuntament de l’Aldea us informem que aquest  divendres, 25 de gener a les 20:00 h tindrà lloc la inauguració del nou Casal de Joves i  la nova biblioteca annexada. Us fem saber que tot el conjunt obrirà les seves portes ja amb l’horari habitual del casal, tots els dies de 17:00h a 21:00h
L’acte inaugural inclourà la visita  per les instal·lacions i pels nous espais reformats i adequats a aquesta nova etapa. Una nova etapa, per a que el casal de joves i els seus tècnics siguin un referent i una bona ajuda al jovent, i a totes aquelles persones o col·lectius que necessitin quelcom relacionat amb estudis, borsa de treball, esports, cursets, xarrades o qualsevol activitat lúdica.
A partir de les 19.00h del mateix divendres, l’equipament obrirà les seves portes per a donar pas al concurs de yutubers. El casal de joves proposa  a tot aquell que hi vulgui participar, l’enregistrament i l’edició d’un vídeo d’un màxim de 5 minuts per a la inauguració del  Casal de joves i la biblioteca.
Pot ser un vídeo d’humor, un fotomuntatge,…el que sigui! L’únic requeriment és que hi aparegui la inauguració del Casal de joves. Com a premi hi ha a escollir entre un telèfon mòbil o una tauleta
També per als usuaris d’Instagram hi ha un petit repte, podran  penjar fotos a l'Instagram de l'ajuntament de l'Aldea  (laldea.cat) amb l'etiqueta  #inaguraciocasaldejoves.
Entre  totes les fotos pujades s'escollirà la més original (sempre amb el casal o la biblioteca com a motiu) La foto escollida rebrà el premi d'una càmera digital esportiva d’alta definició.
Podeu trobar tota la informació a aquest enllaç: http://casaljovesaldea.blogspot.com
Bases legals del concurs:
Tothom que ho vulgui podrà  visitar les noves instal·lacions i participar al concurs que us proposa el casal de joves i la regidoria de joventut. Us animem aquest proper 25 de gener a ser-hi amb tots nosaltres en aquest acte d’inauguració .


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.