1a Calçotada del Delta a l'Aldea

dimecres, 13 de febrer del 2019




Dintre de les accions de la campanya “L’Aldea Horta del Delta”, l’Ajuntament de l’Aldea te previst organitzar el proper 24 de febrer un acte que portarà el nom de “1ª Calçotada del Delta a l’Aldea”.
Evidentment gaudirem del nostre entorn i d’una degustació dels calçots conreats allí mateix a la finca del costat a l’horta del nostre poble. Però l’objectiu és més ampli, les diverses regidories implicades, pagesia, imatge, comerç, turisme i festes, pretenen promocionar l’altíssima qualitat dels nostres productes agrícoles del nostre terme i de la mateixa manera propiciar el coneixement, la divulgació i la publicitat de tots els sectors productius de la economia aldeana.

Convidem a passar un matí de regust tradicional envoltats d’horta, de gastronomia tradicional i de bona acollida, donem la benvinguda a tothom, aldeans, aldeanes, forasters i forasteres, tots els que ens vulgueu acompanyar en aquesta diada única  que té com a vocació divulgar el nostre producte propi, la capacitat d’innovació dels nostres pagesos i donar a conèixer sobre el mateix terreny el producte de proximitat que atresora la terra de l’Aldea.


Ubicació calçotada i enllaç Google Maps
Carretera de l’Ermita de l’Aldea
299,700 Coordenades U.T.M. Huso 31 ETRS89
PD LLIGALLO DE GARBALLO 26[B]
Enllaç Google Maps
https://goo.gl/maps/vd5fBxt2phy






Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.