L'Ajuntament de l'Aldea signa un conveni de col·laboració amb la fundació Pere Mata

dijous, 7 de març de 2019

L’Ajuntament de l’Aldea i la Fundació Pere Mata han signat un Conveni de Col·laboració per a la realització de treballs de manteniment a les escoles Maria Garcia Cabanes i 21 d’Abril.
Es tracta d’un Conveni pioner per a la Fundació en el sentit de que és el primer cop que l’entitat signa un conveni de col·laboració amb un Ajuntament. En aquest sentit, els nois i noies del servei pre-laboral de la Fundació Pere Mata, juntament amb la seva monitora d’activitats, actuaran de forma coordinada amb les directores de les escoles 21 d’Abril i Maria Garcia Cabanes per tal de realitzar obres de manteniment als centres, de titularitat municipal. Especialment treballaran el condicionament dels patis. Els treballs
d’execució es van iniciar el passat 27 de febrer amb una presentació dels alumnes a les directores de les escoles en la qual també hi van estar presents les regidores Nati Bernal regidora de Benestar Social i Família  ,Míriam Ferrando  regidora d’Ensenyament i el Tinent Alcalde Simón Falcó. En aquest primer contacte es va aprofitar per acabar de perfilar aspectes burocràtics del procediment, també les directores de les escoles van ensenyar les instal·lacions als alumnes,  i també es van acabar de coordinar els treballs a realitzar.Des de l’Ajuntament de l’Aldea estem immensament agraïts a la Fundació per oferir-nos la seva col·laboració, a les directores de les escoles 21 d’Abril i Maria Garcia Cabanes per la seva implicació amb el projecte, i com no, amb els alumnes de la Fundació per ajudar-nos a què els nostres petits i petites de les escoles puguin gaudir d’unes millors instal·lacions.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.