XIII Premi a l’emprenedoria, any 2019

divendres, 22 de març del 2019


L’Ajuntament informa que el Consell Comarcal del Baix Ebre ha tret la convocatòria per a la concessió del XIII Premi a l’emprenedoria, any 2019.
Persones beneficiàries:
Podran participar en el premi aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial en la comarca del Baix Ebre.
Dotació del premi:
1r premi:
El premi consistirà en una dotació econòmica de 1000 euros, i la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova, (des de la data de lliurament del premi). A més el projecte guanyador del concurs obtindrà l’assessorament tècnic i el suport logístic dels tècnics del Viver d’empreses per fer l’acompanyament tècnic necessari del nou projecte.
Accèssit
A criteri del Jurat, es podrà atorgar un accèssit. Aquest consistirà en la cessió durant un any dels espais comuns del Viver d’empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova.
Lloc i termini de presentació:
La sol.licitud i les bases de la convocatòria es troben a la web del Consell Comarcal del Baix Ebre (www.baixebre.cat).
Termini de presentació de sol.licituds: 15 de novembre de 2019.
Per a més informació us podeu adreçar al Consell Comarcal del Baix Ebre, 977445308 o a l’Ajuntament de l’Aldea, 977450012.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.