El Director General d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Ensenyament, visita les escoles aldeanes

dilluns, 29 d’abril del 2019


El passat divendres arrel de la visita del Conseller d’Educació, ens va visitar el Sr. Ramon Simon Campà, director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Ensenyament, per tal d’aplicar a la realitat social del nostre poble, les mesures que es preveuen en un Pla Educatiu d’Entorn. En aquest sentit tant des del departament, com des de l’Ajuntament, Ampes i escoles, iniciarem un seguit d’actuacions per tal de millorar i atendre la diversitat cultural i social que tenim a les nostres escoles i que a la llarga es veurà reflectida a la realitat social del nostre poble.
El director general va visitar les dues escoles, i posteriorment vam iniciar una reunió a l’Ajuntament amb la presència de la directora de la llar d’infants, les directores de les escoles del  Mª Garcia Cabanes i  21 d’Abril, membres de les ampes, i tècnics del departament d’educació per tal de posar fil a l’agulla en tot allò que pugui millorar la realitat social de l’Aldea.
  


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.