4a Ruta de Tapes de Primavera

dijous, 9 de maig de 2019

Els nostres restaurants: Bar Coco Cafeteria , Esmel i Rodríguez (Marín),La Llar Hèctor Roda, Mas Masdeu, Pizzeria Les Xiques, Restaurant Pòdium i Restaurant La Vaqueria, ens oferiran tres tapes per establiment, dos per als adults i una tapa per als més menuts de casa (Menudes Tapes).Recordem que tant adults com petits heu de tenir la butlleta emplenada amb els 6 restauradors que participen per tal d’entrar al sorteig del xec regal per valor de 100 €  (bescanviable en qualsevol establiment que participa a la ruta) els adults, i per al xec regal de 30 euros (bescanviable a Sabates i Joguines Mercè), els petits.

Cada establiment especificarà en el seu apartat el seu propi horari de ruta de tapes. Les butlletes segellades s'hauran de dipositar a l'Ajuntament de l'Aldea abans del dia 7 de juny de 2019. El sorteig  es realitzarà el  dia 12 de juny de 2019 a les dependències de l’Ajuntament actuant com a fedatari públic el secretari de l’Ajuntament de l’Aldea. Els Instagramers disposen del seu espai dins la ruta com ja és habitual, de forma que tot aquell que es faci una foto simpàtica gaudint de la ruta de tapes a qualsevol dels bars/restaurants mencionaNt l’instagram de l’ajuntament de l’Aldea @laldea.cat, i acompanyant la imatge amb les
etiquetes #tastalaldea i #laldeahortadeldelta, tindrà accés a un lot de productes de proximitat si resulta elegit com la millor fotografia de la ruta de les tapes. Les Menudes Tapes, pensant amb el benestar dels més menuts de casa i dins de la 4a Ruta de Tapes de Primavera,  ésuna ruta de tapes adaptada als nostres xiquets i xiquetes. Tindran una tapa infantil per restaurador al preu de 2,5 € amb beguda inclosa. Els menuts més valents que completin les Menudes Tapes entraran al sorteig d'un regal valorat amb 30 €  a bescanviar a la botiga de Sabates i Joguines Mercè .Ja no teniu excusa per xalar anant de ruta de tapes amb la família al Menudes Tapes !.

 Els Premis:

4a Ruta de Tapes de Primavera-1 Xec Regal de 100 €

Concurs Instagram-1 Lot de productes de proximitat

Menudes Tapes -1  xec regal de 30 €

*I per triar la millor Tapa dels nostres restauradors necessitem la teua ajuda, així que agafa el mòbil, ves a l’App de l’Aldea i vota per la millor Tapa, el restaurador que guanyi la millor Tapa s’emportarà una campanya publicitària de 6 mesos de durada  a Antena Aldaia valorada en 600 €.

Bona ruta  !!!

Llibret Tapes
https://bit.ly/2JJqgNO

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.