Campanya de conscienciació viària per als nouvinguts

dimarts, 9 de juliol del 2019El cos de vigilants de l'Aldea, va iniciar a meitats de juny, una iniciativa de la Regidoria de Seguretat, que consistia en una Campanya de conscienciació viària per als nouvinguts que treballen habitualment als camps agrícoles de L'Aldea i que efectuen el seu desplaçament fins als seus punts de treball en bicicleta.

Des de la Regidoria es va detectar que d'una manera generalitzada, aquest col·lectiu, circulava sense cap element de seguretat, com ara armilles d'alta visibilitat i també acostumaven a anar en sentit contrari, per dalt les voreres, etc.

El cos de vigilants ha anat efectuant diversos controls, on ha explicat a aquest col·lectiu de la necessitat de dotar-se d'armilles d'alta visibilitat i altres obligacions de sentit viari, tant per la seva seguretat com per a la resta.

Quan han passat tres setmanes d'inici d'aquesta campanya, podem dir que als controls que s'efectuen actualment, s'ha aconseguit que l'esmentat col·lectiu, utilitze les armilles, pràcticament en un 100% dels ciclistes.
Des de la Regidoria, s'informa que es continuaran conscienciant en temes viaris, per aconseguir més seguretat, tant per als vianants, com ciclistes i per als conductors.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.