Fomento arranja el carrer paral·lel a l’av. Catalunya

dijous, 25 de juliol del 2019



L'Ajuntament us informa que avui, 25 de juliol, s'inicien les obres d'arranjament de la zona del davant de l'Ajuntament.
Aquestes obres són fruit d'una negociació més extensa dels acords inicials per a la cessió de la N-340. L'equip de Govern vam exigir més millores als responsables del Ministerio de Fomento, perquè crèiem que la contraprestació de la cessió era un preu molt alt a pagar el poble de l'Aldea.
Aquestes millores consistiran en un millor acabament del talús del lateral de l’av. Catalunya, en la millora de l’accés a les finques agrícoles i per últim la pavimentació del carrer paral·lel a l’Av. Catalunya, des de l’edifici del triangle fins a la Plaça de L’Ajuntament, sense cap mena de cost per a l’Ajuntament.
Xavier Royo  alcalde de l’Aldea: “per part de Fomento ens van indicar que aquestes actuacions no estaven previstes inicialment a l’obra i baix la nostra negociació, accedirien a realitzar aquestes millores addicionals a l’enderrocament del pont. Continuarem negociant per tal que aquesta recepció de la N-340 no sigui una càrrega tant gran per a les arques de l'Ajuntament”.
Disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar les obres.
Us adjuntem també les declaracions de l’Alcalde per si les voleu utilitzar als vostres informatius o mitjans.

Declaracions alcalde de l'Aldea



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.