Inici obres arranjament av. Francesc Robert Graupera

dijous, 18 de juliol del 2019L'Ajuntament us informa que a partir de demà divendres, 19 de juliol, iniciem les obres d'arranjament de l'avinguda Francesc Robert Graupera.

Aquesta rehabilitació estava prevista anteriorment, però en estudiar l'expedient de contractació ens vàrem adonar que aquesta rehabilitació de ferm només era en doble capa de reg asfàltic i això suposaria que en dos anys comencés a deteriorar-se fàcilment. D'aquesta manera vam començar a tenir contactes amb l'empresa adjudicatària per tal de rescindir el contracte sense perjudicis econòmics per al poble i fer una nova adjudicació que contemplés un arranjament amb pavimentat en aglomerat (4cm) i així donar-li una vida útil molt més llarga.
Fruit d'aquestes negociacions vàrem tenir en compte que ja que ens posàvem a arreglar el ferm ho havíem de fer com calia i per tant s'havia d'ampliar aquesta obra fins la rotonda del Camp de futbol i també davant l'Ajuntament fins al nou ferm de les obres del pont.

D'aquesta manera, la inversió inicial prevista que era de 33.000 € no es realitzarà i es farà la nova actuació que ens costarà 39.000 €.

Amb poc cost de diferència, augmentarem el tram a rehabilitar i també la vida útil de la via molt més que amb la inversió inicial prevista.


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.