Tractament dirigit a les larves dels mosquits

dijous, 11 de juliol del 2019

El dilluns 15 de juliol, el COPATE realitzarà el segon tractament dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del Delta de l’Ebre.
Aquests tractaments s’inclouen dins dels tres que estan programats per a la campanya 2019, i que es desenvoluparan d’aquí fins a mitjans agost.
Amb aquests tractaments, abans el CODE i ara el COPATE, fa més de 20 anys que es contribueix a rebaixar les poblacions de mosquits presents a les nostres terres, utilitzant les metodologies més punteres i alhora més respectuoses amb el alt valor ecològic que té el nostre territori.
Aquests tractaments es financen gràcies a les aportacions dels ajuntaments del Delta de l’Ebre, la Diputació de Tarragona, els Consells Comarcals del Baix Ebre i Montsià, i la Generalitat de Catalunya, sota la supervisió del Departament de Salut.
Els tractaments s’inicien a l’hemidelta esquerre, a les zones de l’Ampolla-Camarles, l’Aldea, Deltebre i Riumar, per passar a l’hemidelta dret, on es faran les zones d’Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d’Enveja, els Muntells i Sant Carles de la Ràpita, representant un total de 2.100 hectàrees d’arrossars perimetrals tractats.
Aquest segon tractament, es preveu que es perllongui durant tota la setmana, en funció de la climatologia
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.