4t Maridatge Musical

dilluns, 23 de setembre de 2019Un any més arriba el maridatge a l’Aldea i enguany comptarem amb la  4a edició. Considerat un dels maridatges més multitudinaris de les Terres de l’Ebre que permet assaborir les tapes més elaborades dels restauradors locals amb els vins més selectes de la Terra Alta de  l’empresa Vi Origen, acompanyats de música en directe per l’ocasió, amb els Joe Juanos Quartet.
Des de l’Ajuntament s’ha pensat  també amb els pares de família perquè els seus menuts puguin tindre un menú infantil, a més de disposar de servei de guarda durant el Maridatge.
Enguany per les dates se celebrarà sota coberta al Pavelló d’Esports de l’Aldea, i com a novetat les entrades al maridatge a més d’aconseguir-se a l‘Ajuntament, també es podien comprar on line des de www.viorigen.com.
6 tapes i 6 vins per tant sols 15 € ratifica que el ritme d’entrades venudes ha estat molt  elevat .

Irene Negre 1a Tinent Alcalde de l’ajuntament de l’Aldea: “Enguany per primer cop els tiquets del maridatge han estat a la venda durant un mes perquè tothom que vulgui venir, tingui temps de comprar-lo. També com a novetat s’han venut tiquets online, cosa que també ha tingut molta acceptació i ha resultat fructífer. Com a regidora organitzadora, només puc dir gràcies als restauradors que participen, a ViOrigen, al Quartet de Jazz, a Dj Tito Cervera i als quintos per la seua col·laboració altruista i ajudar a realitzar el maridatge.
A hores d’ara ja hem tancat la venda de tiquets. Ens ha tocat tancar un dia abans del previst, ja que hem omplert les 300 places que havia programades. Només em queda donar les gracies a tots els participants i
ens veiem dissabte per a gaudir d’una nit excepcional. Em sap greu també per la gent que s’ha quedat sense tiquet, però les places eren limitades i no tenim possibilitat d’ampliació, donat que alguna de les tapes requereix  molt temps d’elaboració.”


Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.